Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 24 d’abril del 2012

Volta a Peu al Verger: 21 - abril - 2012


La zona d’aparcament és la dels carrers a prop de l’entrada del poble, el que enguany, i no és culpa de l’organització, ens va resultar més difícil trobar lloc, però és que ens trobàrem tres cotxes mal aparcats que ocupaven dos places. El caos va arribar a l’hora de repartir els dorsals i xips per a la gent només inscrita a la cursa, ja que l’organització (i a saber si la gent del Verger o la de Somesport, ja que cadascú deia que era competència de l’altre) va produir un gran embolic perquè no volia donar-los a no ser que s’ensenyaren els DNI (i tots sempre se’ls deixem al cotxe). Total, per a acabar adonant-se’n que el millor era donar-los com va ocórrer finalment.
La cursa és una de les més lletges i avorrides, no de La Marina, sinó de tot el calendari. Mig quilòmetre pel poble (amb poc públic i poc animador), mig més per la carretera nacional, fins que fas mitja volta al km 1. De l’1 al 3,100 és una llarga recta avorrida per la nacional, sense paisatges ni ànims, i quan arribes al final d’esta... retorn per la nacional desfent el camí i creuant-te amb altres corredors fins el 3,900. Al km 4 entres al poble, fas uns quants carrers i et dirigeixes a meta per a fer una segona volta igual d’avorrida. Menys mal de dos o tres grups de xiquets cridant i fent festa, que si no, semblaria un poble fantasma.
I, per acabar de fer la cursa que motive poc per a tornar-hi, el regal final és un poc pobre per al que estem acostumats, i més després de pagar 4€ (els inscrits a eixa cursa només): Una samarreta típica i normal, pot de Coca-cola, botella d’aigua i una barreta energètica.
A esta carrera sobretot has d’anar per si has d’acabar el Circuit, i té a favor que, si estàs poc preparat, és totalment plana i gens dura. Si em referisc a les del Circuit, opine que és “millorable”, ja que en altres pobles els problemes (com l’aparcament de Jesús Pobre) no trobe que tinguen cap solució.

1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Excel·lent
2) APARCAMENT: Complicat
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Enguany, quasi nuls
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Excel·lent, asfalt
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Bona
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Pobra
7) PAISATGE I VISTES: Pobres
8) SERVEIS ADDICIONALS: Cap
9) CONSULTA CLASSIFICACIÓ: Bona, separades per cursa feta, categoria
10) FOTOS INTERNET: Excel·lents – CALYGAT, VICENT ESTEVE DE L’ESPENTA D’OLIVA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Coincidisc amb tú... dins el Circuit esta cursa és la que menys m'agrada per allò de la carretera, però al ser la més plana la gent se la prepara per treure el seu millor temps.

Unknown ha dit...

exacte... almenys m'has entés, que depén de gustos, però que no és cap crítica