Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 24 d’abril del 2012

Volta a Peu a Gavarda: 14 - abril - 2012


En esta carrera no hi ha cap pàrquing preparat, tot i que cap dels dos anys que hem anat hem aparcat massa lluny, sempre amb el GPS que ens indicava la situació de l’eixida. La cua i l’organització de repartiment de dorsals i de regals (a Gavarda es dóna tot abans de córrer) va ser perfecta i en dos minuts ja podies eixir amb dorsal, xip, samarreta (un poc més ajustada que habitualment, de bona tela, però em va agradar més l’any passat) i una bossa amb menjar (llanda de macedònia de fruites, rosquilletes...) i una revista antiga. I abans de començar també hi havia un estand de la beguda Toroloco, on ens donaren un pot.
A Gavarda no es pot anar sense haver corregut mai ni sense estar mínimament preparat, ja que és un continu pujar i baixar, però amb fortes pendents, i de més d’uns pocs metres. Aproximadament, de l’inici fins el km. 3 és així, només que puges i baixes, i les cames ho noten, però no massa, perquè sobretot baixes. Després, hi estàs uns tres quilòmetres per una zona plana, bona per a recuperar, i, una vegada has passat per la zona de l’aigua (al km 5 passat), ja cal que et prepares, perquè del 6 fins quasi el 8, has de pujar tot el que has baixat, tot i que hi ha algunes zones de descans. Finalment, una vegada arribes on està el dipòsit d’aigua, ja només t’esperen uns 200 metres de baixada i 50 metres plans de recta final.
A la meta, ja només hi donaven (recordem que tenim la bossa d’abans) aigua, Aquarius, taronja natural tallada i suc (molt dolent) del Mc Donalds.

1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Excel·lent
2) APARCAMENT: Proper i dificultós
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Només a l’eixida i la meta
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Excel·lent, asfalt i camí en bon estat
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Excel·lent
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Bona
7) PAISATGE I VISTES: Notable
8) SERVEIS ADDICIONALS: Cap
9) CONSULTA CLASSIFICACIÓ: Molt bona, separades per cursa feta, club, categoria
10) FOTOS INTERNET: Bastants - La Polseguera Miquel Sala, La Polseguera Femeni@ i Toni Gordó