Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 25 de maig del 2012

XXXII Volta a Peu CP Lluís Vives de Sueca: 19 - maig - 2012

TRADUCCIÓ CASTELLÀ
No està anunciada a cap lloc, per a assabentar-te’n del dia i hora; en el nostre cas, va ser per mitjà d’una amistat de Sueca. Per a inscriure’s, és en el moment, sense xip ni classificació oficial, però com no val res, és una carrera d’anar en el moment a rodar. Per a trobar aparcament, és molt fàcil, ja que sobretot corre gent de Sueca que va a peu, i en les proximitats hi ha molt de lloc lliure.

La cursa comença a l’escola Lluís Vives (carrer de l’Humanista Lluís Vives), i no correran més de 80 persones, així que no reps cap colp en l’eixida. No hi ha cap dificultat, són dos voltes de 2,5 km al polígon, totalment avorrides i a ple sol, amb molta calor, per l’asfalt i terreny pla.
De regal final van donar una samarreta tècnica, el que quan vaig arribar s’havien acabat les samarretes de talles normals (per a què tantes XL i tantes poques S -que solen agafar les dones- i M?). I de beguda ens donaren una botella d’aigua i una beguda isotònica fresca de Powerade. No vaig veure que hi haguera cap persona fent fotos (gent a la família si de cas), tanmateix sí que estava TeleSueca fent un reportatge.
1) ORGANITZACIÓ I VIGILÀNCIA: Bona
2) APARCAMENT: Pròxim, no indicat
3) PÚBLIC I ÀNIMS: Molt a l’eixida, cap al polígon
4) ESTAT DEL RECORREGUT: Asfalt que cremava
5) LOCALITZACIÓ I PUBLICITAT DE LA CURSA: Nul
6) REGAL FINAL EN QUALITAT – PREU: Poca cosa, però com és gratuïta, més que acceptable
7) PAISATGE I VISTES: Polígon, totalment avorrit
8) SERVEIS ADDICIONALS: Cap
9) CONSULTA CLASSIFICACIÓ: Sense classificació
10) FOTOS INTERNET: Poques – Flickr Vanessa Puig